söndag 11 december 2011

Gyllins trädgård

Så heter en ny stadsdel i Malmös östra utkant. Det blev en liten promenad dit innan då jag letade siffror till FotoTRISS
Det är en gammal handelsträdgård som en gång i tiden fanns där. Kommunen tog över för många år sedan och det fick förfalla ordentligt. Det blev till slut så igenvuxet att barnen gillade det riktigt bra. Rena vildmarken kan man säga. 
En liten del av marken kommer att bebyggas, eller rättare sagt är den redan påbörjad, medan parken ska få bestå. Absolut en oas i öster.
Just nu är byggena stilla då intresset/pengarna är litet.














Inte alla bilder är därifrån, utan skyltarna står utanför Bäckagårdsskolan på Klågerupsvägen. Från samma gata togs den första bilden på husgavlarna och den sista togs även den där. 

/ Lars



4 kommentarer:

Anonym sa...

Haha..här tittade vi på ett ev. hus...men det hade nog blivit lite för mycket av det goda ang vårt efternamn.....Eva

Matts sa...

Trevliga grafiska bilder från Gyllins...Ska ta mig dit med kameran en dag.
Gick en lite runda på även det nybyggda området Kv. Draken...bilder på detta kommer inom kort på bloggen.

Camilla Alvén sa...

Så snygga husbilder!!!

Jag kollade upp fototrissen, kanske hoppar jag på i januari...
Angående bilderna i fönstret hos Expert så fick jag en liten hörna att visa upp bilder i men det var Eva som framkallade bilderna - är inte helt nöjd själv men det duger, jag hoppas också att någon blir intresserad av att köpa bilder eller bli fotograferad. Jag har också haft annons i Eslövsbladet för några månader sedan men det gav inget...men det gäller att inte ge upp..

Ha det bra

larsfotografier sa...

Tack ska ni ha för era kommentarer.
Eva: Tänk vilken trädgård ni fått på "köpet" om ni landat vid Gyllins trädgård ;-)
Matts: Här är ganska lugnt att gå en helg, och det reflekterar gott på aluminiumhusen av trädens grenar.
Camilla: Fototrissen ökar på besökarantalet ganska så gott, så gör ett försök av bara den anledningen, dessutom skapar du med all säkerhet fina trisser. Hoppas exponeringen i Experts fönster ger dig fart i "proffsfotandet".

/ Lars

Kyrkö mosse del 2

 Ganska precis 9 år efter jag var på skrotplatsen första gången (3 augusti 2009), så återvände jag dit (6 augusti 2018). Första anblicken sa...