torsdag 29 december 2011

T T ett högt hus ...

TT är inte bara Tidningarnas telegrambyrå, det är också Sveriges högsta bostadshus med sina 54 våningar och c:a 190 meter över marken.
Här får du se tre bilder "snitt nerifra" på detta i mångas ögon vackra hus, och andra tycker icke om det. För en hel del så ska ett hus se ut som de som byggdes på 10- talet och däromkring.
Kom att tänka på när Buttericks-hörnan skulle rivas för ett antal år sedan. Det var byggt någon gång i början av 1900-talet och fick kanske stå ett 80-tal år innan grävskopan kom. Vad ingen tänker på är att innan det byggdes stod där ett urgammalt korsvirkeshus från kanske 1500-talet som i så fall borde varit mer bevarandevärt, eller kanske tar jag mig vatten över huvudet nu?

Nåväl, man får tycka vad man vill om kåken, den står där den står nu ...

/ Lars2 kommentarer:

  1. Det var jätte snyggt .. är det det filtret du har använt här eller? Alla som går till photoshop går även till mitt Paint shop pro :) skall kolla efter det
    kram

    SvaraRadera
  2. Gjorde vid bilderna för några år sedan, du vet arkivrotande just nu, och tror det var föregångaren till silver efex pro 2. Värt att testa ...
    ... tycker denna trippel funkar bra ihop.

    SvaraRadera

Centrala Malmö i dimma!

En liten kavalkad från centrala Malmö. / Lars