lördag 3 december 2011

Vinterlängtan ...

Är det mer än jag som längtar lite grand tills snön lagt sig? Jag tror abstinensen får lägga sig om jag lägger in några "saftiga" vinterbilder som är kombinerade med dimma.
Alla tagna vid samma tillfälle den 4 februari 2003. Ju mer jag tittar på bilder från den tiden då en HP 715 användes, så blir man lätt i,pad av att den var ju faktiskt inte så dålig trots sina 3 Mpixlar.


Trollsjön i Eslöv

Trollsjön i Eslöv

Trollsjön i Eslöv

Trollsjön i Eslöv

Vid Trollsjön i Eslöv

Trollsjögatan i Eslöv

På något sätt så är dimma i bild väldigt spännande och ofta lite rogivande med. 
När det för övrigt är i Eslöv vi just nu befinner oss i så kan jag säga att längre fram ska bilder komma från både medborgarhuset som en del från nerlagda och lite slitna industrier. Medborgarhuset blir det både exeriört som interiört medan industrierna mest utvändigt ...

/ Lars

3 kommentarer:

 1. Ja,tänk vad utvecklingen av kamera-sencorerna har inneburit dom senaste 10 åren! Då sade man att digitaltekniken aldrig skulle kunna överträffa dom analoga filmbaserade systemen. Men vi ser ju hur det har gått.Men det är ju ändå trevligt att någon fortfarande pysslar med den "gamla" analoga tekniken då kunskapen om denna annars går förlorad för framtiden. Men idag kan man digitalt bildbehandla på ett sätt som aldrig skulle vara möjligt med filmbaserad teknik. Lalle.

  SvaraRadera
 2. Kulsigt tjusigt! Eva

  SvaraRadera
 3. Lalle, många hade nog inte fotograferat idag om enbart den analoga metoden funnits, utan det blev en revolution inom skrået med det digitala. Jag minns att du var väldigt skeptisk till digitala medier då för 10 år sedan. Sen skaffade du en Kodak-kamera och blev såld på det hela ...
  Eva, visst är det en kuslig men ändå skön känsla i dimm-bilder.

  / Lars

  SvaraRadera

Centrala Malmö i dimma!

En liten kavalkad från centrala Malmö. / Lars