söndag 1 juli 2012

Att vara beredd ...

Hur många gånger missar man inte ett häftigt foto på grund av att kameran inte är beredd, eller kanske kamerans husse ska man säga.
Igår i Ängelholm lyckades jag med två bilder, tycker jag. Den ena är några människor i möte tack vare en hund, och den andra en präst som precis haft en gudstjänst, möjligen en vigsel i kyrkan. Han passerar en skylt ovanför en butik ...Ja, vad tycker du? Är du beredd med din kamera ...

/ Lars


3 kommentarer:

 1. Oftast är det väl så att man inte har kameran med sig när just det där tillfället kommer...hur många gånger har man inte tänkt..."tänk om jag hade haft kameran med mig nu". Ibland har man bara tagit en bild och upptäckt händelsen efteråt.
  Bilden med "prällen" och lifeskylten är riktigt påpasslig...

  Ha en bra vecka....

  SvaraRadera
 2. Matts, kolla in skylten bakom "prällen". Inte dum den heller ...

  SvaraRadera
 3. Åh så intressant. Så många gånger jag själv reflekterat över just detta. Ofta får jag känslan av att "tusan att kameran är hemma just nu..." eller så hinner jag inte ta fram den.... eller som när lilla sonen spelar fotboll... TROR du då att jag nånsin under alla dessa år fångat när han gör mål eller gör sin målgest... NÄPP. för då blir jag så exalterad att jag totalt blir mitt uppe i spelet och kameran hänger fint bredvid.... Du har fått till härliga bilder!!! bra gjort! Ha det gott=)

  SvaraRadera

I färg och ändå inte!

Ibland letar jag efter bilder från speciella händelser flera år tillbaka, eller som denna gång vad jag tog för bilder samma datum för x anta...