måndag 19 november 2012

Grått är flott

Igår var det en riktigt gråmulen dag med regnet hängande över sig. Och visst kom det en och annan liten droppe under dagen.
Jag tog trots det en sväng runt Pildammsparken där det ändå fanns en del människor i rörelse. Mest hundfolk och motionsfolk, samt då jag med en kamera i hand.








Än så länge finns det löv kvar på en del träd, så visst lyste det ändå upp lite i det gråmulna.
Bild ett och sista bilden är tagna på sjukhusområdet samt utanför Malmö Opera (en gång i tiden Stadsteatern).

/ Lars

6 kommentarer:

Anonym sa...

Wow, vilka vackra bilder och vilken vacker plats. Och SOM jag känner igen mig. Jag brukar också känna mig rätt ensam ute i parkerna med min kamera och dom jag möter är just som du gjorde... hundfolk och motionärer. Inte konstigt att man får en och annan blick på sig när jag kryper omkring bland lövhögarna...... Ha det gott!

Hans-Ove sa...

Visst var det grått, även om du hittat bra med färg i dina bilder. Hoppas du haft tillfälle att vara ute idag. Frost för första gången. Det kan man bli glad av.

Ronnie sa...

Härliga höstbilder med sköna färger !

Matts sa...

Känns som pildammsparken är lika vacker oavsett årstid...dina bilder är även ett bevis på detta.

Camilla Alvén sa...

Hej Lars!
Jag hann med 1591 inlägg på den gamla bloggen, började i mars 2008. Ibland var det bara en bild per inlägg och ibland många, lite snopet var det när det plötsligt inte gick att ladda upp en enda bild. Tidigare har jag sett hur mycket utrymme som fanns kvar men för ett tag sedan försvann den funktionen.
Ha en skön helg

larsfotografier sa...

Tack ska ni ha allesammans. Camilla, jag har nog snart förbrukat min andel av plats i servern jag mé.
Ja, det är en fin liten park vi har mitt i stan, nära från city och övriga staden.

Önskar er en trevlig helg!!!

Kyrkö mosse del 2

 Ganska precis 9 år efter jag var på skrotplatsen första gången (3 augusti 2009), så återvände jag dit (6 augusti 2018). Första anblicken sa...