söndag 18 november 2012

På rad ...

... låg kanoterna i vintras intill startpunkten i Stockamöllan. Här lägger man i kanoterna för färd nordväst mot Ljungbyhed och vidare mot Klippan. Säkert 40 år sedan jag satt i en kanot senast, och det var just på detta ställe intill vattenmöllan i Stockamöllan.


Kan lägga till att på just denna plats är det enda gången som jag sett en Kungsfiskare i levande skick. Minns än idag de blåglänsande vingarna när den lyfte vid vårt överraskande möte.

/ Lars

2 kommentarer:

Tammy sa...

Alltid lika trevligt att besöka din blogg Lars, här finner man så mycket kul och intressant och framförallt, vackert...., sen blir jag påmind om underbara ställen och känner att dit vill jag dra nuuu :)

Tack för att du delar dina upplevelser med oss andra.

larsfotografier sa...

Tack Tammy!
Fast det inte är ditt element (vinter o snö) så var det kul att du gillade den. Om du inte gått vid Stockamöllan tidigare så finns här många godbitar. Har sett både hjort och vildsvin nästan inne i byn, och som sagt kungsfiskaren.
Det är jag som ska tacka för alla sköna bilder och texter du bidrar med.

Fortsatt trevlig helg!

Kyrkö mosse del 2

 Ganska precis 9 år efter jag var på skrotplatsen första gången (3 augusti 2009), så återvände jag dit (6 augusti 2018). Första anblicken sa...