måndag 4 februari 2013

stairways to heaven

Det sedan i slutet på förra året öppnade varuhuset, eller ska vi säga köpcentrum, Emporia har förutom en hel bunke med butiker under tak en terrass-trädgård i den lite större storleken på taket. Antingen tar man sig upp dit via lite olika uppgångar inifrån eller helt enkelt via den stora trappa som man når från gatan söder om jättebygget.Precis som jag gjort den senaste tiden är vissa partier frilagda och i färg. I många fall förhöjer det intrycket i en bild, eller?
I den sneda delen till vänster i bilden tror jag att det finns en hiss i, en hiss som går i 45 graders vinkel parallellt med trappan.

/ Lars

4 kommentarer:

 1. Väldigt snyggt komponerat! Du har fått en fantastiskt fin himmel på bilderna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Jessica!
   Det var en fantastiskt fin lördag i oktober som bilden togs.

   Radera
 2. Vad en liten detalj i färg gör mycket. Jag har kikat på alla dina inlägg och hittat många trevliga bilder. Kul att följa. Vet förresten inte om det var dig vi såg ute vid Jägersro för några dagar sedan. Ha det gott. MVH Camilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Camilla!
   Visst gör en liten detalj mycket för en bilds intresse.
   Inte omöjligt att du såg mig där. Var och hämtade mitt nya körkort (4:e gången det byttes nu) och sen in o köpa långfilkingar på Jägersro cemtrum. En regning och lite kall dag var det.

   Ha det så gott / Lars

   Radera

I färg och ändå inte!

Ibland letar jag efter bilder från speciella händelser flera år tillbaka, eller som denna gång vad jag tog för bilder samma datum för x anta...