fredag 13 december 2013

Bella - the girl!

Min vän Matts Rydén har en ständig följeslagare vid namn Bella. Det är en schabrador-tik som är med ganska ofta på våra promenader.
Så även igår. Hon sitter fint på kommando, och sitter där tills Matts säger "spring då" eller något liknande. Man märker knappt att hon är med för en tystare hund får man leta efter.
Passade på att ta en del bilder på henne igår på stranden längs Falsterbo-näsets sydvästligaste hörn. Eftersom Bella var med gick det inte att ta sig ut till Måkläppens yttersta spets cirka 5-6 km ut i Östersjön/Öresund. Det är ungefär här som de båda möts.


Hon rör sig inte många meter från Matts, utan har full koll på oss. Ibland får hon sig dock ett ryck när en och annan sork prasslar i gräset. Har inte sett henne få tag på någon.
En sak är dock säkert, hon trivs som fisken i vattnet då hon kan springa fritt.


/ Lars

2 kommentarer:

 1. Ja du Lasse...att det skulle bli en sådan här harmonisk hund av henne trodde jag inte den första tiden då hon kom till oss...denna rädda, skygga "blocket hund" som var rädd för det mesta. Men med mycket tid och kärlek så övervann hon det mesta och är idag den mest fantastiska lydiga hund man kan tänka sig. Och som du skrev...det bästa hon vet är att få följa med ut på foto/promenad turer då hon kan får springa runt och lukta, jaga och springa. Dock tyckte hon nog att vattnet var för kallt igår...för hennes tjurrusningar i vattenbrynet uteblev ;-)
  Tack för detta inlägg...det är hon värd.

  Vh

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du gillade inlägget. När jag upptäckte alla bilder på henne var det självklart att skriva lite och visa bilder på henne.

   / Lars

   Radera

I färg och ändå inte!

Ibland letar jag efter bilder från speciella händelser flera år tillbaka, eller som denna gång vad jag tog för bilder samma datum för x anta...