söndag 20 december 2015

Fototriss - JUL!

Ögonen tindrar på de små liven, och de som våndas mest är de vuxna. Mitt bidrag idag är hämtat från den stressiga tillvaro många upplever i dessa dagar. Själv är jag definitivt ingen anhängare av all hysteri kring julen. Det verkliga budskapet kommer i skymundan.

Triangelens köpcentrum i Malmö

Vid Triangelen i Malmö

Södra Förstadsgatan mellan Triangelen och Gustav Adolfs torg i Malmö
Jag har förstärkt det stressiga intrycket genom att zooma samtidigt som jag exponerade.
Se mer om julen på övriga trisser här!!!

GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!!!

/ Lars

6 kommentarer:

Anonym sa...

Du har lyckats skapa den känsla jag upplevt hos andra, de gånger jag inte varit ute i god tid, och måste ut i julruschen de sista dagarna innan jul. Då är julstämningen som bortblåst och folk är galna i trafiken. Bråttom, bråttom. Själv gillar jag julen och börjar med julklappsinköpen redan i oktober, så i slutet av november brukar julklapparna vara både inhandlade och inslagna, och bara det roligaste återstår, att rimma på paketen. Hoppas du får det lugnare än vad dina foton visar, och att du får en god jul :)

KulTur i Natur sa...

Här hemma är det lugnt och skönt ingen julstress råder. Bra skildrat i dina bilder!

larsfotografier sa...

Tack så mycket!

God Jul önskar jag dig / Lars

larsfotografier sa...

Tack för ett långt inlägg. Visst så är väl julen mysig på sitt sätt. Detta året jobbar jag julafton, juldagen, annandagen och även tredjedagen. Så jag vet var jag ska befinna mig. Blir första julen utan mamma som dog några månader in på året.
God Jul och ett Gott Nytt År!!

/ Lars

Arja sa...

Gillar dina bilder skarpt men inte att det står för "stress"
om du förstår vad jag menar. Fy för den här hysterin kring jul,
här skall vi ha en fin & fridfull jul.
God Jul!

larsfotografier sa...

Tack Arja för kommentaren. Nog är det ju så att i många familjer blir julens stress en belastning där det inte går att slappna av tillräckligt för att kunna njuta. Det är ju faktiskt så, och tycker nog att mina bilder ska symbolisera det.

God Jul och ett Gott Nytt År!!!

Kyrkö mosse del 2

 Ganska precis 9 år efter jag var på skrotplatsen första gången (3 augusti 2009), så återvände jag dit (6 augusti 2018). Första anblicken sa...