söndag 7 februari 2016

Fototriss - Svartvitt!

Veckans triss är med temat svartvitt. Letade upp några bilder som redigerades i slutet av förra året, och som togs för ett antal år sedan på en flyguppvisning.
Oavsett om det är solsken, regn, bara grått eller dimma så finns motiven där. Det är bara att leta.




Dessutom så enligt mig själv så vill jag att det förutom temat ska vara en gemensam nämnare i de tre bilderna, så därför är det ibland lite svårt att finna tre som hör ihop. Men här gör det det i alla fall.

Se fler trisser på FOTOTRISS!!!

/ Lars

10 kommentarer:

BIRGITTA AHL sa...

Fint sammansatt triss.

Nukke sa...

Oh boy, mycket fina, luftiga bilder !!!!

Madde sa...

Jättelyckad triss på veckans tema.

Eva Trillian sa...

Fantastiska, dramatiska bilder!

KulTur i Natur - Tony sa...

Snygga fartfyllda bilder. Jag gillar också när trissen är sammanhållen. Det är svårt men extra kul att få till det i de egna bilderna.

Åke sa...

Riktigt läckert! Röken från motorn gav en trevlig effekt :)

larsfotografier sa...

Tack ska ni ha allesammans. Har väl alltid betraktat en triss som två delar som ska fungera, dels temat, men även att de tre bilderna i övrigt hör ihop på något vis.

trollet sa...

Vilka läckra bilder! Ettan blir favorit!

Anna Carin Ahlander sa...

Riktigt fin triss, håller med dig om att det är kul om det är nåt slags tema i temat. Fina bilder, mäktigt med flyguppvisningar!

Anna Carin Ahlander sa...

Riktigt fin triss, håller med dig om att det är kul om det är nåt slags tema i temat. Fina bilder, mäktigt med flyguppvisningar!

Kyrkö mosse del 2

 Ganska precis 9 år efter jag var på skrotplatsen första gången (3 augusti 2009), så återvände jag dit (6 augusti 2018). Första anblicken sa...