söndag 13 augusti 2017

Malmöfestivalen dag 2 år 2017

Många år har passerat sedan första Malmöfestivalen. Redan på mitten av 1980-talet sågs den första festivalen sitt ljus. Det var en succé från början, men jag måste säga att den falnat betänkligt. Inte samma fart som förr. Inga spontana musiker i olika hörn, ingen drakbåt i sikte, området har krymt betydligt. Förr kunde festivalen börja vid Triangeln och i andra änden av området där fyren till inre hamnen befinner sig. Mycket mer folk förr. Musikutbudet var större förr. För min del så är där inget speciellt att lyssna på detta år, men smaken är ju som baken, delad.
Nåväl, idag gick jag och grannen Eva en sväng via Linan vid Stadsbiblioteket, vidare till Lördagsplan där barnlandet är. Mot Gustav Adolfs torg där Ulf mötte upp. Gick en runda och pumpade med kameran.
I detta inlägg får du än en gång stifta bekantskap med mitt paraply i diverse färger. Det har ju varit med både i Borrby och Trelleborg tidigare.

Håll till godo mina vänner!Som du säkert fattar så var det Cosplaywalk idag.

/ Lars
Skicka en kommentar

22 januari 1928

Datumet i rubriken var min mammas födelsedag. Alltså just nu och idag skulle mamma fyllt hela 90 år, men så blev det aldrig. Hon föddes...