lördag 21 januari 2017

Dimma! Då drar jag mig UT!!!

Dimma? Hm, inge kul inte, säger ganska många. Jag däremot går, som vanligt, mot strömmen och älskar denna typ av väder. Idag, lördag den 21:a januari så drog jag på paltorna och ut på min favoritmosse (nåja, en riktig mosse är det nog inte).
Har ju bara något hundratal meter dit hän. Hela rundan runt den lilla sjön ger väl cirka 2 km gång. När jag kom till kanten så mötte jag en hundägare, och under hela svängen på Husie mosse mötte jag sen bara en kvinna som sprang, inte för att jag kom, utan han sprang för kondisens skull gissar jag.
Som du säkert märker är alla bilderna i svartvitt. Det gör sig bäst så, i alla fall enligt min mening. Undantag finns när solen lyser igenom moln och dimma, men så blev det inte idag.

Något senare var det dags att äntra bussen för färd till stan och ett besök på Malmöhus slott, och en fotoutställning med bilder av systrana Bergström, Jonna och Tammy. Innan jag kom dit blev det lite bilder tagna. 
Inspirationen börjar komma tillbaka efter ett halvårs stiltje.Fortsatte på den inslagna vägen med svartvitt, men några satte jag färg på, och de kommer här nedan!
/ Lars
Skicka en kommentar

Bilder jag tycker om.

En av mina favoritplatser, alla kategorier. Söderåsens nationalpark med denna lilla fors mitt inne i parken. / Lars