söndag 27 april 2014

Fototriss - Tema MOD!

Funderade länge och väl på temat, tills jag igår var på väg hem från min mamma i Eslöv. Tog vägen genom Trollsjöområdet och kom att tänka på trädet som står nere vid lekplatsen.
Nappträdet! Ett av människans första stora steg, och med mod, lämna över sina nappar för alltid. 
Se fler modiga bilder på FOTOTRISS WEBSIDA!

/ Lars

8 kommentarer:

 1. DET kräver verkligen mod att göra :-)

  SvaraRadera
 2. Här är ett helt träd fyllt av Mod! Härliga bilder!
  Ha en fortsatt skön söndag!

  SvaraRadera
 3. Åhh vilken fin triss! Ett nappträd. Visst krävs det mod att lämna sin napp där. Vi var på Skansen när Ellie, mitt ena barnbarn var med.Där kan man lämna sin napp till kattungarna, tror jag att det stod. Och när hon såg den stora lådan fylld med nappar som lämnats där så stod hon länge och bara tittade. Sen talade hon om att hon minsann inte skulle lämna sin där. Man måste nog känna när det är dags själv.

  SvaraRadera
 4. Ja, det vill inte säga lite att lämna ifrån sig en trygg vana :) Det är något vi försöker med, av olika anledningar, hela livet!

  SvaraRadera
 5. vilken häftig grej.... :) såna skulle det finnas på fler ställen.

  SvaraRadera
 6. Jepp, det är en stor grej, att bestämma sig att klara sig utan nappen! För min son var det en lång process, medan dottern bara bestämde sig en dag, och sen klarade hon sig utan...

  SvaraRadera
 7. Det var verkligen en annorlunda och klockren tolkning!

  Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 8. Tack alla för kommentarerna. Mod är säkert alla utrustade med, men mer eller mindre. När är man som modigast? Troligen då man utsätter sig själv i fara för en annan människas skull.

  / Lars

  SvaraRadera

En kort? vinter?

På väg till ICA Toftanäs passade jag på att ta några vinterbilder. / Lars