söndag 30 oktober 2016

Höstskrud

För många är hösten den vackraste årstiden. Mycket beroende på hög luft om kvällarna, men även de fantastiska skiftningarna av färger i naturen. För min del så är hösten en injektion till välbefinnande.
De senaste veckorna har jag försökt skildra naturens färgfyrverkeri så jag ska minnas det långt framöver.Dessa tio bilder är alla tagna i Söderåsens nationalpark norr om Röstånga. Du kanske kan förstå att jag njöt av denna söndag. När jag först anlände körde jag upp till Kopparhatten som är en fantastisk fin plats om du vill få fin utsikt över dalen. Ensam i det småregniga vädret njöt jag i fulla drag.
Sen blev jag ju tvungen att ta mig ner i dalen som egentligen är favoritplatsen nummer ett. En bit in i ravinen finns ett litet vattenfall, eller vad man nu ska kalla det för. Ytterst lite vatten forsade fram, så inga bilder från själva vattnet idag. Bild nummer 7 är från den platsen.


Här kommer en bonusbild från tidigare tillfälle när det var lite vatten.

/ L
Skicka en kommentar

Bilder jag tycker om.

En Pärlemorfjäril av något slag. Fick in den precis där jag ville i bilden. Oftast så får man ta bilden snabbt utan att kunna kompotionera s...