måndag 8 januari 2018

Bron - ett turistmål vid Malmö!

Många är vi som varit ute vid brofästet där Öresundsbron når svensk mark. Luftkastellet är där man tar sig till med bil, för att sedan fortsätta något hundratal meter till fots för att nå fram. Denna bild är tagen på bilparkeringen där några polska? turister ville föreviga att de varit där.
Under de snart 18 år som gått sedan bron invigdes har det funnits olika tankar omkring vad luftkastellet skulle användas till. Förslag till hotell är bara ett i raden.


Just nu så sänds sista omgången av BRON som blivit en sådan succé runt om i världen. Läste någonstans att rättigheterna att visa den sålts till en bra bit över 100 länder. Varianter har gjorts både i USA som utspelar sig i gränslandet mellan USA och Mexico, och i södra Europa där tunneln under Engelska kanalen fått vara statist.
Läs gärna mer på följande sida om BRON, där du även kan se avsnitten som sänts från nummer ett och framåt. Årets serie har avverkat två avsnitt i skrivande stund.

/ Lars

Inga kommentarer:

Utmed min cykelrunda!

 Jag bor i östra Malmö och har ganska nära ut till naturen därifrån. 2 km österut kommer man över yttre ringvägen som börjar borta vid brofä...