måndag 28 maj 2012

Loppis är ingen fluga ...

Varje sommar finns det en loppis på Drottningtorget i Malmö. Trångt är det, men förmodligen lite av charmen över den. Gick en sväng för att kolla vad som fanns där, för att sedan gå svängen en gång till med kameran hängande på magen och "smygfotografera" lite så att säga. Inga misstankar på att jag tog bilder inte ...Någon gång på 90-talet flyttades den hit ifrån Stortorget. Där var det betydligt luftigare mellan stånden än vad det är idag.
Om jag hittade något på loppisen? Jadå, några vykort ...

/ Lars


5 kommentarer:

 1. Smygfoto är en ball grej. Det var ett tag sedan jag var ute med holgan, så de känns som det snart är dags. Har faktiskt aldrig varit på loppiset på Drottningtorget...nu har väl även barnloppis på Folket Park satt igång, undrar hur många ungar föräldrarna får sålda.?

  Höres...

  SvaraRadera
 2. Härliga smygfoto :o)) Nej, ingen såg dig :o)) men vi får iaf se vad du såg, och dt tycker vi är kul :o)

  Tycker dom blev kanonbra!!

  SvaraRadera
 3. Tack Matts och Tammy!
  Alla var så upptagna med sina fyndförsök, så jag ignorerades mest hela tiden ...

  SvaraRadera
 4. Såg ut att finnas hur mycket som helst där =) Men inte illa att få hem några vykort!! Skrev just hos en annan bloggvän det här med att fota människor. Önskar jag kunde det lite mer men känner mig pinsam och som om jag gör något olagligt... Knasigt absolut. Skulle aldrig kunna bli pressfotograf alltså =) Ha det gott!! Kanonkul att se bilderna.

  SvaraRadera
 5. Egentligen så gick det lättare än jag tänkt mig. Kameran hängde på maggen och om trådutlösaren kommit med så skulle jag varit helt "anonym" och kanske kanske till och med gått där inkognito. Testa att göra så så kommer dina "fobier" att lägga sig så småningom ... ;-)
  Jag gillar egentligen inte heller att plåta folk, men ...

  SvaraRadera

Innan de riktiga höstfärgerna kommit!

För ganska många år sedan hade jag 20:e oktober som dagen då det var optimala höstfärger ute i skogen. Numera har det datumet fått revideras...