måndag 19 november 2012

Grått är flott

Igår var det en riktigt gråmulen dag med regnet hängande över sig. Och visst kom det en och annan liten droppe under dagen.
Jag tog trots det en sväng runt Pildammsparken där det ändå fanns en del människor i rörelse. Mest hundfolk och motionsfolk, samt då jag med en kamera i hand.
Än så länge finns det löv kvar på en del träd, så visst lyste det ändå upp lite i det gråmulna.
Bild ett och sista bilden är tagna på sjukhusområdet samt utanför Malmö Opera (en gång i tiden Stadsteatern).

/ Lars

6 kommentarer:

 1. Wow, vilka vackra bilder och vilken vacker plats. Och SOM jag känner igen mig. Jag brukar också känna mig rätt ensam ute i parkerna med min kamera och dom jag möter är just som du gjorde... hundfolk och motionärer. Inte konstigt att man får en och annan blick på sig när jag kryper omkring bland lövhögarna...... Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Visst var det grått, även om du hittat bra med färg i dina bilder. Hoppas du haft tillfälle att vara ute idag. Frost för första gången. Det kan man bli glad av.

  SvaraRadera
 3. Härliga höstbilder med sköna färger !

  SvaraRadera
 4. Känns som pildammsparken är lika vacker oavsett årstid...dina bilder är även ett bevis på detta.

  SvaraRadera
 5. Hej Lars!
  Jag hann med 1591 inlägg på den gamla bloggen, började i mars 2008. Ibland var det bara en bild per inlägg och ibland många, lite snopet var det när det plötsligt inte gick att ladda upp en enda bild. Tidigare har jag sett hur mycket utrymme som fanns kvar men för ett tag sedan försvann den funktionen.
  Ha en skön helg

  SvaraRadera
 6. Tack ska ni ha allesammans. Camilla, jag har nog snart förbrukat min andel av plats i servern jag mé.
  Ja, det är en fin liten park vi har mitt i stan, nära från city och övriga staden.

  Önskar er en trevlig helg!!!

  SvaraRadera

Innan de riktiga höstfärgerna kommit!

För ganska många år sedan hade jag 20:e oktober som dagen då det var optimala höstfärger ute i skogen. Numera har det datumet fått revideras...