söndag 24 maj 2015

Fototriss - Dubbel

Hejsan!
Tre bilder med något som är dubbel, ja hur svårt skulle det vara? Ganska så svårt, och som jag sökte tills jag fann dessa skyltar på ett och samma hus i Västra hamnen i Malmö. Kåken tillhörde en gång Kockums varv, men vad som finns där idag vet jag faktiskt inte.
Helt sanningsärlig var jag nu inte, för skylt nummer 1 var huset intill.
Se fler "Dubbel-trisser" här.

/ Lars

8 kommentarer:

 1. Att döma av texten krävdes det en del mod för att få till den här trissen. :)
  Så bra, att du vågade. )
  Berit E

  SvaraRadera
 2. Tackar!
  Nu lät det nog mer dramatiskt än vad det var. Huset ligger lätt åtkomligt med stora gator slickande precis utanför, och inga staket eller liknande att traska över. Adressen är Östra Varvsgatan 15 och Ö. V. 23 där bilderna togs.

  / Lars

  SvaraRadera
 3. Halloj!
  Läckra bilder :O)

  SvaraRadera
 4. Den första bilden är riktigt snygg med den skarpt blå porten, rostiga skyltar och stålgrå regel. Fin triss.

  SvaraRadera
 5. Kockums får mig att hajja till, på 80-90 talet stod jag och gjorde en hel del (säkert 1000st/år) cylinder kolvar till detta varv på lego. Fina talande bilder om en epok...

  SvaraRadera
 6. Den här trissen var definitivt i min smak. Gillar den skarpt!!

  SvaraRadera
 7. Very interesting blog. A lot of blogs I see these days don't really provide anything that attract others, but I'm most definitely interested in this one. Just thought that I would post and let you know.

  SvaraRadera

Dalby Söderskog!

Ganska så mitt i Skåne ligger ett litet område kallat Dalby Söderskog. Området har som status nationalpark. I tisdags var jag där och tänkte...