måndag 18 mars 2013

Nummertolvsvägen, Malmö

Redan en bra bit innan jag når fram ser jag skorstenen som vittnar om att här har en stor anläggning funnits i drift en gång. På närmre håll ser man samma skorsten med stora hål efter tegelstenarna som n finns nedanför på marken. 
Har sneglat på denna anläggning under flera år, och som nu verkar vara på väg att jämnas med marken. Till min förvåning så var allt mycket mer lättillgängligt denna söndag jag strosade förbi. Självklart så var nyfikenheten större än rädslan för att möta någon skum figur där inne. Gick in och uppfattade det som om här varit en anonym tillvarelse för paintball-utövare. Hinder i massor syntes överallt i form av gamla möbler, träpallar mm.
Gick runt och dokumenterade vissa delar av stället, och kanske återkommer jag senare, dock inte allt för långt fram i tiden, för då är detta en utjämnad plats.

Grävmaskinen stod redo med sina käftar en bit bort. Detta har säkert varit en skam för de i närområdet och ser det troligen som en välgärning då allt jämnas ...

/ Lars
Skicka en kommentar

Ashley - en snäll en.

Ashley kallas han, och är en riktigt vacker och smidig liten katt. Vad jag förstått ett drygt år gammal, men en av de snällaste katter jag m...