söndag 7 september 2014

Fototriss - tema Mönster!

Fototriss denna vecka innebär samtidigt en tävling. Det blir lite mer spänning att följa hur domaren ser på de olika inslagen.
Jag tog i alla fall kameran till den gamla busskuren 100 meter hemifrån. Har länge tänkt använda den i fotohänseende. Nu var det läge. Jag ställde mig inne i den och ville få bilderna från samma plats.


Första bilden är rakt fram mot långväggen som är perforerad. Undrar om det kan vara samma kur som stod här för 40 år sedan när jag gjorde lumpen på LV4 här i Husie?


När andra bilden togs hade jag vänt mig 90 grader åt vänster och väggen som ligger i norr. 


Vänder åter tillbaka till ursprungspositionen och pekar kameran cirka 45 grader uppåt mot taket. Det ljusa i nederkanten kommer från glipan mellan den perforerade väggen och taket.

Så nog kan man kalla detta en sammanhängande triss ;-)

Eftersom denna triss ingår i en mängd andra så ber jag dig spana in de andra på F Ö L J A N D E   S I D A!!!

I just denna omgång är det samtidigt en tävling, där priserna kommer från COOLSTUFF. Här är en pryl som jag mycket väl kan tänka mig då timmarna kanske blir för många vid datorn. Garmin vivofit träningsarmband!!! Då får jag kanske en kick att röra mig mer än vanligt.

/ Lars
Skicka en kommentar

Bilder jag tycker om.

En Pärlemorfjäril av något slag. Fick in den precis där jag ville i bilden. Oftast så får man ta bilden snabbt utan att kunna kompotionera s...