lördag 7 april 2012

Toftängen - ett bostadsområde i Malmö del 2

Tillbaka på hemmaplan med lite nytagna bilder. Det som du kanske först tänker är "bor där inga människor?" Jovisst gör det det, men jag vill inte på grund av div. lagar visa bilder på människor i mitt närområde, mer än på lite håll. Dessutom så var det ganska kyligt vilket gör att alla stannar inne eller möjligen tar sig till bilen för vidare färd mot de alla köpcentrum man når inom en kvarts bilväg. Du når på den tiden Burlövs centrum, Stora Bernstorp, Toftanäs, Jägersro center och säkert ännu fler om du bara vill.
Lägenheterna här ute är på tre storlekar: 4:a på 92 kvadrat, 3:a på 77 kvadrat och så 2:or på 61 kvadrat. Idag finns det två 4:or och en 3:a till salu som Hemnet visar. Området är populärt då priserna ligger en bit över miljonen för både treorna och fyrorna.
Som du ser så är grundfärgen på samtliga hus gul på träfasad, medan balkonger och sidobetongen (kan man skriva så?) är målad i fyra olika färger. Själv bor jag i den delen som har bruna balkonger och det finns även grön, röd och blå på området. Tre olika gatuadresser finns hit, Toftängsgatan, Ellenborgsvägen och Husie Kyrkoväg.
Och nu så viskar min lilla trädgård på 42 kvadratmeter, kom och hjälp mig ...

/ LarsSkicka en kommentar

Upside down

Att vända på bilden skapar ofta en lite oväntad effekt. Här ser du Turning Torso upp och ned. Och strax intill T T finns ett litet f...