söndag 31 juli 2016

En blöt dag i Landskrona!

Blött! Det kan man verkligen säga att det var lördagen den 30:e juli 2016. Dagen var inplanerad för min del sedan länge, då Landskronakarnevalen skulle ha sitt årliga karnevalståg just på lördagen. Med hjälp av buss-tåg och åter buss så hamnade vi, Eva min granne och jag i Landskrona, alldeles intill Stadsbibliotekets lokaler.
Vad hände just då tror du? Himlen öppnar sig och öser över oss en massa vatten. Kameran var redan uppe och fick visa vad den gick för även i det blöta. Jag vet att de allra flesta människor vill ha "fint" väder, vad det nu är? Fint väder kan betyda olika för olika personer. Någon tycker regn är fint väder, de allra flesta inte. Vem uppfann uttrycken fint väder och dåligt väder?
Nog om det, kameran fick jobba hela tiden. Fick till några trevliga bilder under tiden som man väntade på karnevalståget, som blev en halvtimme försenat. Men alla som deltog log ändå med breda vackra leenden.
Lägger upp bilderna i två delar, innan tåget, och själva tåget. Varsågoda!
Langos var det ju tvunget att inmundiga också. Enligt grannen med ungerskt ursprung fick jag reda på att enbart vitlök ska på. Smakade perfekt!
Nåväl, tåget kom igång med töserna i Chisamba dance crew i täten. Måste dock erkänna att jag kände inte igen dem alls i år. Spelar ingen roll så här i efterhand då jag ju tog massor av bilder på dem. Faktiskt tredje året jag lyckats fånga dem på bild just här i Landskrona.
Så, då kommer fler bilder, nu med deltagare i tåget!En blöt tillställning kan man säga! Med sista bilden, som jag kallar "The end" får avsluta detta inlägg!

/ Lars
Skicka en kommentar

Bilder jag tycker om.

En Pärlemorfjäril av något slag. Fick in den precis där jag ville i bilden. Oftast så får man ta bilden snabbt utan att kunna kompotionera s...