tisdag 29 november 2011

2005-01-01, en märklig dag!

Nyårsdag, vad är det för märkligt med den då? Troligen minns ingen något speciellt med den förutom de som kanske fick barn denna dag, fyllde jämnt eller rent av miste någon.
Inget av det gäller mig.
Var ute med min kamera som vanligt då det var alldeles perfekt väder för plåtandet. Gick ner i stan mot västra hamnen och tog lite bilder på bland annat nya bron över hamninloppet till inre hamnen.
Se på bilderna. Tid skriver jag under bilderna när de togs. Det började med en bild tagen 12:14 och avslutas med den sista som togs klockan 13:21, det vill säga en timme och sju minuter...


12:14

12:35

12:36

12:57

12:58

13:08

13:21
Jag har knappast varit med om något märkligare då det bara slog om på några minuter och samtidigt blev det lite ruggigt i luften. 
Tänk, från klar blå himmel till världens dimma på väääääääääääääääldigt kort tid.


/ Lars2 kommentarer:

  1. Ja vädret kan vara nyckfullt Lasse. Var nere en sväng igår och kikade på sviterna efter Berit i Vä. hamnen och på Ribban....misstänker att hon var starkare än Per ;-)....bilder ligger på bloggen.

    Höres

    SvaraRadera
  2. Jag tackar för besöket, och för kommentaren. Har redan kikat in på din sida o kommenterat lite grand ...

    SvaraRadera

Innan de riktiga höstfärgerna kommit!

För ganska många år sedan hade jag 20:e oktober som dagen då det var optimala höstfärger ute i skogen. Numera har det datumet fått revideras...