tisdag 17 mars 2015

Stöld - eller inte stöld?

Bilden du ser, är den min?
Du som känner mig vet att den är min, eftersom jag aldrig skulle lägga ut någon annans bild. ALDRIG!
Det finns de som inte tror mig. Det gör mig både arg och besviken.
Bilden togs i söndags, redigerades och lades ut. Skulle vara kul att se vilken bild de tror att det är. Får väl googla!

/ Lars

Lägger in EXIF från just den filen nedanför. Print screen på Digital Photo Professional, Canons eget program. Visst skulle jag kunna ta från vilken fil som helst, men varför göra det när jag vet att bilden är tagen av mig :-)


3 kommentarer:

 1. Eh??? Någon som beskyller dig för att publicera andras bilder? Underligt i så fall. Någon som inte känner dig. På FB antar jag, eftersom du inte finns där just nu.

  Nåja, jag VET att du bara publicerar egna bilder, så hade jag sett någon påstå motsatsen hade jag reagerat. Stå på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för kommentaren Susanne! Det var en admin i en facebook-grupp som ifrågasatte om det verkligen var min bild. Fast admin måste naturligtvis vara på sin vakt när det gäller bilder som personer lägger in, och som inte är deras egna.
   Just motivet på kranarna är ju på ett begränsat område vilket lätt gör att en bild kan påminna om någon annans, därmed inte sagt att det är samma bild. Idag bryr jag mig inte vad personen tyckte, och fortsätta som jag alltid gjort, lägga ut egna bilder!
   Ha en fortsatt bra dag på dig Susanne!

   Radera
  2. Jo, visst kan ett sådant motiv tas ungefär likadant. Har själv också plåtat den - men annorlunda och jag blev inte nöjd om jag minns rätt. Din är fin. :)

   Radera

Innan de riktiga höstfärgerna kommit!

För ganska många år sedan hade jag 20:e oktober som dagen då det var optimala höstfärger ute i skogen. Numera har det datumet fått revideras...