tisdag 21 februari 2012

Glimtar från Eslöv

Nästan var gång jag kommer till Eslöv så är det med hjälp av tåget. Och i princip var gång jag är där så ska jag besöka min mamma. Varje gång så finns kameran med, och då brukar det bli några bilder tagna i stan.
Inget undantag igår vid besöket där. Gick en sväng på östra sidan av järnvägen och där söderut förbi Salubrin-fabriken (Druvan nuförtiden) och med sikte på gamla spritfabriken. Det brann i den kåken för en tid sedan så min förhoppning att komma in i huset var ganska så liten.
Väl där så upptäckte jag det som befarats, gick inte att komma in. Fick bli lite bilder utifrån med lite trixande över/under staket, in genom söndriga fönster mm.
Vidare till en annan fotogenisk kåk, medborgarhuset.


Spritfabriken

Spritfabriken

Spritfabriken med Lagerhuset i bakgrunden

Spritfabriken med Lagerhuset i bakgrunden

Spritfabriken med Lagerhuset i bakgrunden

Medborgarhuset

Västergatan

Baksidan av "gamla BP"

Ok, hemma hos mamma

Det blev kanske inte de "vackraste" vyerna från staden, men ändå. Mycket minne finns ju bevarade i mitt inre sedan uppväxt-tiden där.
Bilden från Västergatan var ingången till min brors första lägenhet, då utan en massa tunnor som verkligen inte är vackert ...

/ LarsSkicka en kommentar

Gå på vatten!

Det kom sig att denna tjej kom gående på vatten, eller? Ser mer mystirkt ut än vad det var. Just där ute ligger en sandbank som sträcker sig...