tisdag 21 februari 2012

Glimtar från Eslöv

Nästan var gång jag kommer till Eslöv så är det med hjälp av tåget. Och i princip var gång jag är där så ska jag besöka min mamma. Varje gång så finns kameran med, och då brukar det bli några bilder tagna i stan.
Inget undantag igår vid besöket där. Gick en sväng på östra sidan av järnvägen och där söderut förbi Salubrin-fabriken (Druvan nuförtiden) och med sikte på gamla spritfabriken. Det brann i den kåken för en tid sedan så min förhoppning att komma in i huset var ganska så liten.
Väl där så upptäckte jag det som befarats, gick inte att komma in. Fick bli lite bilder utifrån med lite trixande över/under staket, in genom söndriga fönster mm.
Vidare till en annan fotogenisk kåk, medborgarhuset.


Spritfabriken

Spritfabriken

Spritfabriken med Lagerhuset i bakgrunden

Spritfabriken med Lagerhuset i bakgrunden

Spritfabriken med Lagerhuset i bakgrunden

Medborgarhuset

Västergatan

Baksidan av "gamla BP"

Ok, hemma hos mamma

Det blev kanske inte de "vackraste" vyerna från staden, men ändå. Mycket minne finns ju bevarade i mitt inre sedan uppväxt-tiden där.
Bilden från Västergatan var ingången till min brors första lägenhet, då utan en massa tunnor som verkligen inte är vackert ...

/ LarsSkicka en kommentar

Upside down

Att vända på bilden skapar ofta en lite oväntad effekt. Här ser du Turning Torso upp och ned. Och strax intill T T finns ett litet f...