torsdag 16 februari 2012

Stenar, stenar men nu i färg ...

På "allmän begäran" lägger jag ut två bilder från Mölle (se förgående inlägg), eller som Matts ville se, en av bilderna i färg. Dagen var grå och mulen där jag försökt plocka fram färgen i stenblocken.
Dessa två bilder är vidgjorda på lite olika sätt men båda är påbörjade i LAB-läge i Ps. Förklaring på LAB-färger kan du se genom att klicka på det länkade ordet LAB.

/ Lars6 kommentarer:

 1. Jag brukar inte föredra svartvitt, men i detta fallet måste jag nog säga att jag gör det. Det är alltid svårt att ha rätt utrustning när man är ute. Stativet får ofta bli hemma vilket är synd, det blir ofta bättre när man har det med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är själv kluven men det blir nog på din linje att svartvitt är att föredra i just detta fallet. Vill minnas jag hade stativ, men det är inte helt pålitligt i stabiliteten precis.

   Radera
 2. Ja lite färg på "tillvaron" kan väl inte vara helt fel. Sedan var med Dej vid samma tillfälle också. Men jag hade ett telezoom (55-300mm.) på min kamera vad jag minns och då får man liksom ett annat perspektiv på "tillvaron".

  SvaraRadera
 3. Så är det Lalle, allting har två sidor. Färg eller svartvitt i grova drag ...

  SvaraRadera
 4. Det är något speciellt med stenar....fina bilder :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trots att de bildar ett mönster som inte är i harmoni så känns det ändå som om de är det ...

   Radera

Centrala Malmö i dimma!

En liten kavalkad från centrala Malmö. / Lars