onsdag 7 mars 2012

Hästarna i hagen ...

... dessa ord påminner mig om en slagdänga som fanns på 80-talet? någongång. Fast den gången hette det "herrarna i hagen".
I Burlövs by fann vi dessa "häckapåckar", ett uttryck min pappa ofta använde för just hästapållar, det vill säga hästar för dig som inte ens hört det uttrycket.


Dessa tre, i den ena hagen, och de andra två trivdes ute i solen fast värmen inte följde med hela vägen ner till jordytan. De var nyfikna och gnabbades även lite sins emellan.Har aldrig kommit överens med hästar till 100 % då de biter i ena änden och sparkas i den andra ;-)
Intill kyrkan som fanns vid sidan om fann jag en trevlig skugga som jag också vill förmedla till dig här. Lite kuriosa, i denna kyrka döptes min brorson Henrik för snart 24 år sedan./ Lars3 kommentarer:

 1. Hej!

  Gillar den sista bilden...

  Tack för namnsdagshälsningen

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Gillar den sista bilden...

  Tack för namnsdagshälsningen

  SvaraRadera
 3. Underbara bilder på hästarna och deras beteende. Mycket väl fångat på bild. Inte helt enkelt att få till det men du har lyckats mycket bra. Mvh Susanne

  SvaraRadera

Tjocka dansare och moln.

Nä, nu blev det ju fel! Tjocka moln över Öresund, med dansare i förgrunden. Sommarscen i Malmö var denna afton beläget i Västra hamnen där n...